Arahan pemakanan emosi

Kebaikan beberapa merasakan bahawa berjaya mengendalikan berat badan berkisar kepada persamaan yang mudah: Jika anda makan kalori yang jauh lebih sedikit daripada anda menghilangkan, anda menurunkan berat badan. Bunyi mudah, ideal? Maka mengapa kehilangan berat oleh itu sukar?

Pengurusan berat badan benar-benar tidak linear perayaan dari semasa ke semasa.

Apabila anda mengurangkan kalori, anda boleh jatuh berat badan untuk beberapa 1 minggu, sebagai contoh, dan selepas itu sesuatu pengubahsuaian. Anda mengambil jumlah yang tepat sama kalori tetapi anda menumpahkan berat atau kurang berat badan sekali. Itulah sebenarnya kerana.Pengurusan berat badan benar-benar tidak linear perayaan dari semasa ke semasa. 

Bilakah anda membakar lemak anda benar-benar kehilangan air serta tisu tanpa lemak selain deposit lemak, penurunan metabolisme anda, dan badan fizikal anda perubahan dalam teknik-teknik lain. Oleh itu, untuk menjalankan berat setiap minggu, anda perlu teruskan mengurangkan kalori.

Kalori yang tidak benar-benar kerap kalori yang. Makan SERATUS kalori Sirap jagung gula tinggi, sebagai contoh, mungkin mempunyai kesan yang berbeza terhadap sistem tubuh anda berbanding dengan makan kalori SERATUS brokoli.

Rahsia untuk pembakaran lemak yang berterusan dijangka trench makanan yang benar-benar makan bersama-sama dengan kalori tetapi tidak menghasilkan anda mengalami lengkap (manis) dan menggantikan Kesemua mereka bersama-sama dengan makanan yang mengisi anda up tanpa benar-benar sedang makan bersama-sama dengan lemak (seperti sayur-sayuran).

Ramai di antara kita tidak sentiasa mengambil semata-mata untuk memenuhi keinginan. Begitu juga pasukan kami bergantung pada menu untuk keselesaan atau untuk melegakan ketegangan–yang boleh menggagalkan sebarang inisiatif untuk mengurangkan berat badan sebelum mereka mula.

Perspektif carb rendah dari kehilangan lemak.

Teknik yang pelbagai daripada menyemak kehilangan lemak mengenal pasti komplikasi seperti tiada seorang pun daripada makan terlalu banyak kalori, namun agak teknik sistem badan berkumpul lemak badan selepas makan karbohidrat terutamanya peranan dari darah hormon insulin. Perspektif carb rendah dari kehilangan lemak.

Karbohidrat dalam menu daripada memasuki aliran darah anda sebagai glukosa apabila anda mengambil makanan. Untuk mengekalkan darah anda glukosa jumlah yang tahap dalam semak, badan fizikal anda sentiasa membakar off glukosa ini sebelum terbakar ini off lemak daripada makanan.

Sistem badan anda melancarkan darah insulin untuk membantu bersama-sama dengan kenaikan semua ini gula masuk ke aliran darah anda jika anda makan hidangan yang kaya dengan karbohidrat. Selain daripada menyederhanakan darah glukosa peringkat ijazah, darah insulin menjalankan pasangan perkara: ia berhenti sel lemak daripada melancarkan lebihan lemak untuk badan menyingkirkan sebagai bahan api (memandangkan keutamaan syarikat adalah untuk membakar gula) dan ia membangunkan sel-sel lemak tambahan untuk resep ING segala apa yang badan anda tidak membakar.

Hasilnya adalah bahawa anda boleh mendapat berat badan dan juga sistem tubuh anda kini memerlukan lebih banyak tenaga untuk menumpahkan, supaya anda mengambil lebih. Kerana darah insulin semata-mata mendapat menghapuskan karbohidrat, lapar anda karbohidrat akibatnya bermula bulatan vicious memakan karbohidrat dan memperoleh berat badan. Untuk membakar lemak, pemikiran pergi, anda perlu memecahkan pola ini dengan mengurangkan karbohidrat.